2deep2disease

Overview

  • Founded Date June 3, 1994
  • Sectors Construction
  • Posted Jobs 0
  • Viewed 792

Company Description

Hur spelar man poker för nybörjare?

Detta är precis vad jag menar när jag säger att poker är ett maraton, snarare än en sprint. Med tiden kommer du att kunna läsa dem så att du kan fatta det bästa beslutet i varje situation. Efter att du har spelat ett tag, kommer du att bli bekant med dina motståndares tendenser. Till exempel har John Perry en av de bästa pokerböckerna där ute: www.comparebuzz.net The Psychology of Poker som talar om att förstå varje spelares psykologi och hur man slår dem. Hur man utvecklar en strategi (vilken metod är bättre?).

De som lär dig hur man spelar, men mycket viktigare, de lär dig om att förstå dina motståndare och hur du kan slå dem. Problemet är att böcker bara kan ta dig så långt. För resten måste du göra det själv. 2) Lär dig genom att läsa en bok eller titta på en live videoinspelning. Så frågan är inte vad som är det enklaste spelet att lära sig, men vilket sätt är bättre? Många bra pokerspelare under de senaste åren har läst samma bok och utvecklat liknande strategier.

Om du spelar i ett spel i mindre än 2 timmar kommer du att vara ganska förlorad om du bara läser en bok eller tittar på en inspelning av spelet. 1) genom att läsa en bok och / eller titta på en live videoinspelning av ett pågående spel. Läs Handicapping Bible av Ed Miller. Du är fri att använda den till alla dina spel. Men då igen måste du vara villig att spendera mer pengar. Naturligtvis inte bara någon bok, men en som lär dig mer än bara poker strategi.

Det finns i princip två sätt att lära sig ett pokerspel. Han visar dig de enklaste, mest effektiva sätten att bestämma den bästa starthanden att spela från en position baserat på din förståelse för motståndaren och de kort du har delat ut. Med andra ord har du omedelbar tillgång till informationen och du kan lära dig det nästan lika snabbt som du spelar. Därför måste du studera det från det ögonblick du börjar spela.

Fördelen med att spela online-webbplatser som Party Poker, Full Tilt Poker och Absolute Poker är att de har en videoströmningsfunktion. Så, om du verkligen vill lära dig att spela poker online, gå för det. Spelet sänds i liknande format. 3) Välj spelet upp online. Tänk bara på att du förmodligen kommer att gå igenom hela listan över online poker spel som finns tillgängliga vid någon tidpunkt. Varje hand av poker sänds live online som det sker.

EN FR

Employeurs !

Discutons ensemble de votre projet de recrutement de main d'oeuvre.

Programmer votre rendez-vous aujourd'hui